Van zolder in kofferbak in Liempde

Veel animo voor de kofferbaksale die zondag voor het tweede achtereenvolgende jaar op d’n Tip aan de Barrierweg in Liempde werd gehouden. “Het is alweer drukker dan vorig jaar”, aldus medeorganisator Walther Jacobs van buurtvereniging Looeind, waar Diane Melis, eveneens van het organiserende comité aan toevoegde: “Het is een succes, dus volgend jaar weer de laatste zondag van augustus kofferbaksale. We proberen nog wat wijder in de omtrek bekendheid te krijgen.”

Een van de verkopers was Celes van Zuijlen, die samen met een groepje kinderen speelgoed verkocht, onder wie zijn dochter Meggie. “We zijn al weken al het speelgoed aan het doornemen, wat weg kan en wat niet”, legde Van Zuijlen uit.

Bezoekers Yke Boschma en Lucie van den Boom vonden het een ‘feest van herkenning.’ “Je hebt zelf al zoveel op zolder liggen; we hebben niets nodig. Maar het is leuk om te zien en bovendien kom je allerlei bekenden tegen en dat is gezellig.” Dat vond ook Annemarie Delmée. “Leuk initiatief en gezellig om allerlei mensen te ontmoeten. Echt iets voor mij.”

Bron: Brabants Dagblad